Θέμα: ΤΕΧΝΗ, ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ
16-17 Νοεμβρίου, 2018
Πανεπιστήμιο Frederick
Λευκωσία, Κύπρος
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής:
Δρ. Μαρία Βασιλειάδου, Πρόεδρος OMEP Κύπρου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστημίου Frederick
Μέλη Επιστημονικής Επιτροπής:
Δρ. Νεκτάριος Στελλάκης, Αντιπρόεδρος OMEP Ευρώπης
Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστημίου Πατρών
Lic. Mercedes Mayol Lassalle, Αντιπρόεδρος OMEP Λατινικής Αμερικής Universidad de Buenos Aires
Έυφροσύνη Κατσικονούρη, Πρόεδρος Ελληνικής Επιτροπής OMEP
Νηπιαγωγός, Νομικός
Δρ. Χρύσα Νίτσιου, Γ. Γραμματέας OMEP Κύπρου
Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστημίου Frederick
Δρ. Λοίζος Συμεού, Ταμίας OMEP Κύπρου
Αναπληρωτής Καθηγητής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Δρ. Κατερίνα Καρατάσου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Frederick
Δρ. Ελένη Λοΐζου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κύπρου
Δρ. Ρίτα Παναούρα
Αναπληρώτρια Πανεπιστημίου Frederick
Δρ. Χρυστάλλα Παπαδημήτρη-Καχριμάνη
Επίκουρη Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Δρ. Άντρη Σάββα
Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό Πανεπιστημίου Κύπρου
Οργανωτική Επίτροπη
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: Αναστασία Μαγίδου, Νηπιαγωγός Αντιπρόεδρος OMEP Κύπρου
Μέλη Οργανωτικής Επιτροπής:
Δρ. Μαρία Βασιλειάδου
Πρόεδρος OMEP Κύπρου,
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Frederick
Δρ. Χρύσα Νίτσιου, Γ. Γραμματέας OMEP Κύπρου
Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστημίου Frederick
Βαλεντίνα Ηρακλέους, Β. Γραμματέας OMEP Κύπρου
Εικαστική Παιδαγωγός
Μαργαρίτα Ιωάννου, Λέκτορας, Frederick Institute of Technology
Ειρήνη Ευριπίδου, Επισκέπτρια Υγείας, Υπουργείο Υγείας
Ειρήνη Ζορπά, Εικαστική Παιδαγωγός
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Μαρία Βασιλειάδου
Πρόεδρος OMEP Κύπρου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Frederick
Τίτλος Εισήγησης: Εικαστική Δημιουργία και παιδί.
Η Μαρία Βασιλειάδου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εικαστικής Αγωγής στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με κατεύθυνση την ζωγραφική. Επίσης κατέχει διδακτορικό στην διδακτική της τέχνης και την θεραπεία μέσω της τέχνης από το Πανεπιστήμιο Complutense de Madrid.
Έχει διοργανώσει σεμινάρια και εργαστήρια εικαστικής θεραπείας για παιδιά και ενήλικες για θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και ανθεκτικότητα καθώς και ατομικές/ομαδικές συνεδριάσεις εικαστικής θεραπείας για άτομα με ψυχοσωματικά προβλήματα, για ευάλωτες ομάδες και πολλαπλά σεμινάρια που αφορούν στην διδακτική της τέχνης όπως και την Μουσειακή Αγωγή. ‘Εχει αναπτύξει σειρά μαθημάτων σε μεταπτυχιακά προγράμματα που αφορούν στην χρήση της τέχνης ως θεραπευτικό μέσο στην Ειδική Εκπαίδευση και στην Αγωγή και Προαγωγή της Υγείας. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα, πέρα από την διδακτική της τέχνης, την εικαστική θεραπεία και την χρήση της στο κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον, περιλαμβάνουν θέματα που αφορούν όλες τις μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης, την σύγχρονη τέχνη και τη διδακτική της, την μουσειακή αγωγή στην εκπαίδευση, τη διαθεματική και διαπολιτισμική εκπαίδευση μέσω της τέχνης. Παρουσίασε το ερευνητικό της έργο σε επιστημονικά συνέδρια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Η Δρ. Μαρία Βασιλειάδου υπήρξε μέλος της τριμελούς επιστημονικής ομάδας για την επαναλειτουργία του ΚΟΕΤ στην Κύπρο (Κυπριακός Οργανισμός για την Εκπαίδευση μέσω των Τεχνών) και διετέλεσε μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για σειρά θητειών. Είναι μέλος σε καλλιτεχνικούς συνδέσμους και εικαστικών θεραπευτών. Είναι ενεργή καλλιτέχνης και έχει λάβει μέρος σε διαφορετικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά εργαστήρια στην Κύπρο και την Ευρώπη. Σήμερα είναι η Πρόεδρος της Κυπριακής Επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής OMEP .
Νεκτάριος Στελλάκης
Περιφερειακός Αντιπρόεδρος OMEP Ευρώπης
Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών
Τίτλος Εισήγησης: Η Προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα στο πλαίσιο των Στόχων για την Βιώσιμη Ανάπτυξη: Εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ισότητα ευκαιριών για όλα τα παιδιά.
Ο Νεκτάριος Στελλάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών με γνωστικό αντικείμενο "Γραμματισμός και Διδακτικές Πρακτικές στην Πρώτη Σχολική Ηλικία". Είναι απόφοιτος της Εκκλ. Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Νηπιαγωγών του Παν. Πατρών. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης στην Πρόσκτηση της Γλώσσας από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ της Βρετανίας και Διδακτορικό στις Επιστήμες της Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στο φυσικό γραμματισμό, την ενίσχυση του γραμματισμού στο οικογενειακό περιβάλλον και το νηπιαγωγείο και τις διδακτικές πρακτικές μετάβασης στο σχολικό γραμματισμό. Έχει εργαστεί ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση, είναι έγγαμος με δύο παιδιά και ζει στην Πάτρα. Έχει διατελέσει (2005-09) Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ) και από το 2013 είναι Περιφερειακός Αντιπρόεδρος της ΟΜΕΡ για την Ευρώπη. Με την ιδιότητά του αυτή έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς συναντήσεις και συνέδρια προωθώντας το δικαίωμα κάθε παιδιού στην καλύτερη δυνατή προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα. Είναι αντιπρόσωπος της ΟΜΕΡ στον ΟΗΕ Γενεύης, στο δίκτυο Eurochild, στον International Step by Step Association, στο δίκτυο Early Childhood Development Task Force κι άλλους οργανισμούς που εδρεύουν στην Ευρώπη.
Mercedes Mayol Lassalle
Περιφερειακή Αντιπρόεδρος OMEP Λατινικής Αμερικής
Καθηγήτρια Universidad de Buenos Aires
Titulo: El derecho a la cultura, al juego y el arte en la primera infancia.
Τίτλος Εισήγησης: Το δικαίωμα για την κουλτούρα, το παιγνίδι και την τέχνη στην πρώτη σχολική ηλικία.
Maestra Normal Nacional y Licenciada en Ciencias de la Educación de la Universidad de Buenos Aires. Con larga experiencia en gestión institucional. En el área de gobierno, ha sido Directora del Área de Educación Inicial de la Ciudad de Buenos Aires. Consultora del Programa de Naciones Unidas para el desarrollo - PNUD. Es Profesora en la Maestría en Educación Infantil de Universidad de Buenos Aires y de la Carrera de Especialización Superior en Educación Maternal de la Universidad Nacional de Santiago del Estero, Argentina. Es Investigadora invitada en la Universidad Nacional de La Pampa, Argentina. Es coautora y autora de artículos y libros. Su particular campo de interés son las políticas educativas para la primera infancia en relación con los derechos de los niños, así como también la organización y gestión de centros educativos para la niños de 0 a 3 años. Ha participado y coordinado programas de capacitación y actualización docente en contextos de pobreza y es evaluadora de políticas públicas y programas sobre la primera infancia. Miembro de OMEP desde 1999, ha sido Presidente del Comité Argentino de la OMEP en cuatro periodos no consecutivos y desde el 1 de enero de 2014 es Vicepresidente Regional para América Latina de la OMEP.
Εθνική Κανονική Δασκάλα και Πτυχιούχος στις Επιστήμες της Αγωγής του Πανεπιστήμιου του Buenos Aires. Με πολυετή εμπειρία στην θεσμική διαχείριση. Εργάστηκε για την Κυβέρνηση ως Διευθύντρια στον Τομέα της Πρώτης εκπαίδευσης στην πόλη Buenos Aires. Είναι σύμβουλος του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη – PNUD. Είναι καθηγήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο του Buenos Aires και στο μάθημα ανώτερης εξειδίκευσης στη μητρική εκπαίδευση στο Εθνικό πανεπιστήμιο του Santiago del Estero της Αργεντινής. Είναι προσκεκλημένη ερευνήτρια στο κρατικό Πανεπιστήμιο La Pampa, στην Αργεντινή. Έχει γράψει άρθρα και βιβλία. Τα ιδιαίτερα της ενδιαφέροντα είναι οι εκπαιδευτικές πολιτικές στην πρώτη σχολική ηλικία σε σχέση με τα δικαιώματα των παιδιών, επίσης η οργάνωση και η διοίκηση εκπαιδευτικών κέντρων για παιδιά από 0 μέχρι 3 χρονών. Έχει συμμετάσχει και συντονίζει προγράμματα κατάρτισης και διδασκαλίας ενημέρωσης σε συνθήκες φτώχειας και είναι αξιολογήτρια δημόσιων πολιτικών και προγραμμάτων για την πρώιμη παιδική ηλικία. Είναι μέλος της OMEP από το 1999, υπήρξε Πρόεδρος της OMEP της Επιτροπής Αργεντινής σε μη συνεχόμενους περιόδους και από την 1η Ιανουαρίου του 2014 είναι περιφερειακή Αντιπρόεδρος της OMEP για την Λατινική Αμερική.
Χρυστάλλα Παπαδημήτρη-Καχριμάνη,
Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τίτλος Εισήγησης: Η ‘Τέχνη’ της Ενεργητικής Μάθησης: Ανάπτυξη κουλτούρας δημιουργικής μάθησης και παιχνιδιού μέσα από μαθηματικές δραστηριότητες με παιδιά 4-8 ετών.
Η Δρ Χρυστάλλα Παπαδημήτρη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει πτυχίο (Ba) Νηπιαγωγού από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και μεταπτυχιακό (Ma) και διδακτορικό τίτλο σπουδών (PhD) στη Μαθηματική Παιδεία (Institute of Education, University of London). Εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ως μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού για το Συντονισμό του προγράμματος της Σχολικής Εμπειρίας των Νηπιαγωγών. Αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη και διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΜΕΠ (Παγκόσμια Οργάνωση Πρώτης Αγωγής και Εκπαίδευσης)-Επιτροπή Κύπρου για 4 συνεχόμενα έτη από την ημέρα ίδρυσης της το 2011. Ανήκε στην ομάδα που ανέλαβε στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης τη συγγραφή και Επιστημονική Επιμέλεια του Αναλυτικού Προγράμματος για την Προσχολική Εκπαίδευση που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού το 2011 και αποτέλεσε τη φιλοσοφική βάση για το Νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού το 2016.
Ανήκει στην επιστημονική ομάδα του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης και Παιχνιδιού για Παιδιά (Clap3C-Creative Learning and Play Center for Children-Cyprus), ενός Κέντρου μοναδικού στο είδος του για τα κυπριακά δεδομένα που έχει επιρροές από διεθνώς αναγνωρισμένες προσεγγίσεις (π.χ. Reggio Emilia, High Scope) αλλά και σχολές μάθησης (constructionism, complexity theory).
Ασχολείται διδακτικά και ερευνητικά με προσεγγίσεις Δημιουργικής Μάθησης και Παιχνιδιού με έμφαση στα μαθηματικά στην πρώτη αγωγή και εκπαίδευση. Η ερευνητική της ταυτότητα ενισχύεται μέσα από την πολυετή δραστηριοποίησή της ως εκπαιδευτικός εκπαιδευτικών σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών αλλά και στα πλαίσια προγραμμάτων επαγγελματικής ανάπτυξης για εν ενεργεία εκπαιδευτικούς. Ως μέλος του Διδακτικού Προσωπικού του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου φροντίζει η ερευνητική της δραστηριοποίηση να ενισχύει τα προγράμματα σπουδών Πρώτης Αγωγής και Εκπαίδευσης (σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Επίπεδο), με τρόπο που να συνάδουν με τις σύγχρονες και διεθνείς τάσεις.
Ελένη Λοΐζου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τίτλος Εισήγησης: Οι δεξιότητες των παιδιών στο κοινωνικο-δραματικό και φανταστικό παιχνίδι και η εμπλοκή της εκπαιδευτικού με έμφαση το ώριμο παιχνίδι
Η Ελένη Λοΐζου είναι Αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει διδάξει στο Hunter College – CUNY, NY (2002-2003) και στο Teachers College, Columbia University New York (2001-2002). Η έρευνα της επικεντρώνεται σε ένα εύρος θεματικών που απασχολούν το πεδίο της νηπιοσχολικής αγωγής όπως: το χιούμορ των παιδιών, το παιχνίδι, η παιδαγωγική της ενδυνάμωσης (από την προοπτική των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονιών), τα αναλυτικά προγράμματα και η παιδαγωγική της βρεφικής-προσχολική περίοδο, η εκπαίδευση εκπαιδευτικών και η σχολική εμπειρία των εν δυνάμει νηπιαγωγών. Το 2009 , στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης, διορίστηκε συντονίστρια της επιτροπής Αναλυτικών Προγραμμάτων για την Προσχολική περίοδο και συμμετείχε ενεργά στην αναδιαμόρφωση και τελική συγγραφή του νέου αναλυτικού προγράμματος της προσχολικής εκπαίδευσης. Επίσης είναι η υπεύθυνη του Ερευνητικού Εργαστηρίου Νηπιοσχολικής Αγωγής (EENA) του τμήματος Επιστημών της Αγωγής, συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και είναι μέλος διεθνών οργανισμών της νηπιοσχολικής αγωγής. Έχει δημοσιεύσει πέρα των 30 ερευνητικών μελετών σε διεθνή περιοδικά και βιβλία, έχει παρουσιάσει σε διάφορα ευρωπαϊκά και άλλα συνέδρια στο πεδίο της νηπιοσχολικής αγωγής.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
- 17 Σεπτεμβρίου, 2018 – Προθεσμία υποβολής προτάσεων για παρουσιάσεις εργασιών/εργαστηρίων/καλών πρακτικών.
- 24 Σεπτεμβρίου, 2018 – Κοινοποίηση αποδοχής
- 24 Σεπτεμβρίου, 2018 – Έναρξη εγγραφών με χαμηλά τέλη
- 17 Οκτωβρίου, 2018 – Έναρξη Εγγραφών με κανονικά τέλη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (.pdf)
ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ OMEP Κύπρου
ΤΕΧΝΗ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/11/2018
15.30 – 16.30 |
ΕΓΓΡΑΦΕΣ* |
16.30 – 17.00 |
|
17.00 – 17.30 |
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 1 |
19.00 |
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ |
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11/2018
09.00 – 10.30 |
ΕΓΓΡΑΦΕΣ |
10.30 – 11.00 |
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 3 |
11.45 – 12.15 |
ΚΑΦΕΣ |
12.15 – 13.45 |
Παράλληλες Προφορικές Παρουσιάσεις |
13.45-14.45 |
ΓΕΥΜΑ |
14.45- 16.15 |
Παράλληλα Εργαστήρια |
16.15 – 17.55 |
Παράλληλες Προφορικές Ανακοινώσεις |
17.55 – 18.15 |
ΚΑΦΕΣ |
18.15 – 18.45 |
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 5 |
19.00 – 19.30 |
Συμπεράσματα – Συζήτηση |
20.30 |
ΔΕΙΠΝΟ (Δ.Σ. OMEP Κύπρου, Επίσημοι προσκεκλημένοι) |
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11/2018
ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΜΟΥΣΕΙΑ : Προαιρετική Συμμετοχή
ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΟΛΟΙ οι εισηγητές πρέπει να ολοκληρώσουν την πληρωμή εγγραφής το αργότερο μέχρι τις 16/10/2018. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εγγραφούν όλοι οι εισηγητές είτε είναι οι πρώτοι είτε οι δεύτεροι εισηγητές κ.ο.
Τα ονόματα των εισηγητών οι οποίοι δεν έχουν διευθετήσει την εγγραφή τους εγκαίρως δεν θα εμφανίζονται στο βιβλίο περιλήψεων.
Κόστος Εγγραφής
Σύνεδροι |
Οικονομική Εγγραφή |
Κανονική Έγγραφη |
Μέλη OMEP Κύπρου* |
10 Euro |
30 Euro |
Μη Μέλη |
40 Euro |
60 Euro |
Φοιτητές |
10 Euro |
20 Euro |
* Ετήσια συνδρομή εγγραφής μέλους OMEP Κύπρου 40 Euro. (τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε υλικό της ιστοσελίδας που είναι αποκλειστικά για τα μέλη, δωρεάν συμμετοχή στο σύνολο των δραστηριοτήτων, καθώς και επιχορηγούμενη συμμετοχή σε εκδηλώσεις της OMEP (Κύπρου, Ευρώπης, Παγκόσμια) και συνεργαζόμενων φορέων όπου είναι δυνατόν.
- Τα άτομα τα οποία επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΟΜΕP Κύπρου θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 50 ευρώ ( 40 ευρώ ετήσια συνδρομή και 10 ευρώ για το συνέδριο)
- Τα άτομα τα οποία θα γραφτούν μόνο για το συνέδριο θα καταβάλουν το ποσό των 40 ευρώ.
- Τα άτομα τα οποία είναι ήδη μέλη της OMEP Κύπρου και έχουν ανανεωμένη συνδρομή θα καταβάλουν ΜΟΝΟ το ποσό των 10 ευρώ.
- Οι φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της OMEP Κύπρου θα καταβάλουν το ποσό των 35 ευρώ (25 ετήσια συνδρομή και 10 ευρώ για το συνέδριο).
Επιπλέον όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν σε δείπνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/11/2018 στις 20:30 σε Κυπριακή ταβέρνα να καταβάλουν μαζί με την πληρωμή εγγραφής επιπρόσθετα το ποσό των 20 ευρώ (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό).
Ο λογαριασμός για την εγγραφή σας είναι ο ακόλουθος.
Στην κατάθεση να αναγράφεται:
Ο τίτλος του συνεδρίου, το όνομα σας , ο χώρος εργασίας σας και αν θα παρευρεθείτε στο δείπνο.
BANK OF CYPRUS OMEP |
Account Number: 011501056091; Sort/Swift Code: BCYPCY2N; IBAN:CY38002001150000000105609100 |
Στην συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής συνεδρίου και να την αποστείλετε μαζί με την απόδειξη πληρωμής στην διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σε περίπτωση εγγραφής μέλους θα πρέπει να αποστείλετε και την αίτηση εγγραφής μέλους.